Kids Climate Conference 2019

KCC 2019: Een voedingsbodem voor een betere aarde

 

Het is weer zover...

 

In het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september 2019 organiseren Center Parcs, de Gemeente Horst aan de Maas en het Wereld Natuur Fonds opnieuw de Kids Climate Conferentie (KCC). En jij kan erbij zijn!

 

Wat is KCC?

KCC is dé junior klimaattop waarin kinderen tussen de 8 en 14 jaar zich buigen over natuur, klimaat, duurzaamheid en gezondheid. We willen jou daarom graag uitnodigen om deel te nemen en mee te werken aan deze unieke editie van onze Kids Climate Conference! Voor jou en je hele gezin is er een cottage beschikbaar vanaf vrijdagmiddag tot en met zondag.

 

Waar gaat de KCC door?

Deze zesde editie van KCC 2019 vindt plaats in het natuurontwikkelingsgebied De Heere Peel in de gemeente Horst aan de Maas, Nederland. Een fantastische plek om met elkaar aan de slag te gaan rond het thema van dit jaar: “Een voedingsbron voor een betere aarde”.

 

Wat houdt de KCC in?

Tijdens het KCC-weekend willen we samen met boeren en tuinders, met boomkwekers en allerlei andere partners die met voeding bezig zijn, stappen zetten die leiden tot een betere wereld. Een groot thema hierin is ook het terugdringen en liefst zelfs het uitbannen van plastic in de gehele voedingsindustrie. Op de KCC kun je veel beleven en actief meedoen in het denken over slimme oplossingen die goed zijn voor de natuur.

 

Wil jij er bij zijn?

Kijk dan snel op ‘Ik doe mee!’ en schrijf je in voor 10 augustus. Deelname is volledig kosteloos.